Onze verloskundigen

Christie Peters

Hallo, mijn naam is Christie Peters, ik ben geboren in Brabant, maar opgegroeid in Limburg. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade. Na op verschillende plaatsen als vervangster te hebben gewerkt, werk ik vanaf November 2003 hier in Verloskundigenpraktijk Stein. Lincy is vanaf 2015 mijn collega en maatje, samen begeleiden wij met veel plezier en passie onze zwangeren. Na al die jaren vind ik het nog steeds een voorrecht om jullie als aanstaande ouders te mogen begeleiden in jullie zwangerschap en aanwezig te mogen zijn bij de geboorte van een nieuw wereldwonder. Dit blijf het allermooiste wat er bestaat!! 

 

Lincy Verbeek

Wat leuk dat jullie een bezoekje brengen aan onze website! Graag stel ik me even aan jullie voor. Ik ben Lincy Verbeek, geboren in Sittard, en getogen in Munstergeleen. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Sindsdien heb ik met veel plezier in bijna alle praktijken in de Westelijke Mijnstreek waargenomen en veel ervaring op gedaan. In Januari 2015 kwam mijn grote droom eindelijk uit en mocht ik samen met Christie deze prachtige praktijk gaan runnen. Christie heeft mij nog begeleid als student, dus het voelde meteen ontzettend vertrouwd. Naast collega is Christie voor mij ook een goede vriendin geworden en kan ik me geen leukere en lievere collega wensen. Dat maakt ons denk ik een heel mooi team. Ik kijk er enorm naar uit om deze bijzondere tijd met jullie te mogen delen. Wat is er nu mooier, dan het begin van een nieuw leven van zo dichtbij mee te mogen maken.
 

Milou Renkens  

Ik ben Milou Renkens. Geboren in Maastricht en getogen in Lanaken. Van jongs af aan wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Gedurende mijn opleiding aan de Verloskunde Academie Maastricht heb ik tijdens een stage kennis mogen maken met deze gezellige praktijk. Na mijn afstuderen in April 2019, heb ik in verschillende praktijken in de regio Maastricht waargenomen. Na een aantal maanden werkervaring te hebben opgedaan, was ik blij dat Christie en Lincy mij vroegen hun team te komen versterken. Ik hoop dat ik samen met mijn lieve collega's ervoor kan zorgen dat jullie kunnen genieten van deze bijzondere en mooie tijd in jullie leven.