Gastenboek

Lees de ervaringen en deel jouw beleving in ons gastenboek!

Laat ook een berichtje achter

Kevin en Ilona Cuppens

03-12-2019


Wij zijn 2 keer geweldig begeleid door de 2 toppers van verloskundigenpraktijk Stein! Wij hebben dan ook niks meer dan lof voor deze 2 dames ?.. We konden met alle vragen terecht, niks is teveel. Kortom, super verloskundigen!

Rachel

03-12-2019


Wij hadden geen andere praktijk naast ons willen hebben tijdens deze mooie tijd. Staan altijd voor je paraat , en elk bezoekje voelt vertrouwd. Jammer dat er weer een einde aankwam! Ga zo door toppers.

Ellen

03-12-2019


Je voelt je meteen op je gemak en weet dat je in goede handen bent. Alles kun je bespreken en ze staan dag en nacht voor je klaar. Zelfs na de bevalling kun je ze altijd bellen als je advies nodig hebt. Dankjulliewel voor de goede zorgen en de steun toen het even spannend werd tijdens de zwangerschap!

Merel

03-12-2019


Lieve meiden, Wat is jullie site mooi geworden! Ik kan jullie bij iedereen aanraden het was heel fijn bij jullie. Gezellige, lieve meiden met enorm veel kennis en weten wat ze doen. Je voelt je hier nooit een nummertje, ze weten wie je bent en wat je situatie is. Dit is niet vaak in de zorg. Ik voelde mij altijd heel erg welkom. Mochten wij ooit nog een kindje mogen krijgen dan meld ik mij zeker weer bij jullie. Heel veel liefs, Merel En een dikke kus van Saar

Scarlet, Remco en Quinty

21-03-2019


Heey meiden, Ondertussen alweer iemand anders aan het werk binnen jullie team maar ik wil jullie alsnog bedanken voor de fijne tijd, tijdens de zwangerschap maar ook erna. Onze meid is inmiddels alweer bijna 8 maanden maar ik wou dit toch nog even kwijt, ook al weten jullie ook wel dat ik het waardeer wat jullie hebben gedaan voor ons! Veel succes met jullie tweetjes en het op de wereld helpen van de mooie lieve en gezonde babytjes. Groetjes Scarlet, Remco en Quinty