Onze verloskundigen

Christie Peters

Hallo, mijn naam is Christie Peters, ik ben geboren in Brabant, maar opgegroeid in Limburg. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade. Na op verschillende plaatsen als vervangster te hebben gewerkt, werk ik vanaf November 2003 hier in Verloskundigenpraktijk Stein. Milou is vanaf 2019 mijn collega en sinds 2022 mijn maatje, samen begeleiden wij met veel plezier  en passie onze zwangeren. Na al die jaren vind ik het nog steeds een voorrecht om jullie als aanstaande ouders te mogen begeleiden in jullie zwangerschap en aanwezig te mogen zijn bij de geboorte van een nieuw wereldwonder. Dit blijf het allermooiste wat er bestaat!

 

Milou Renkens  

Ik ben Milou Renkens. Geboren in Maastricht en getogen in Lanaken. Van jongs af aan wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Ik was dan ook enorm gemotiveerd om direct na de middelbare school te starten aan de Academie Verloskunde Maastricht. Gedurende mijn opleiding heb ik tijdens een stage kennis mogem maken met dezze gezellige praktijk. Een praktijk waar ik destijds mijn hart verloren ben. Na mijn afstuderen in April 2019, heb ik in verschillende praktijken in de regio mogen waarnemen. Na enkele maanden werkervaring te hebben opgedaan, mocht ik Christie en haar team komen versterken. Werken in deze praktijk voelde meteen als thuiskomen. 


In Januari 2022 kwam mijn grootste droom uit. Een droom waarbij ik iedere dag met evenveel passie klaar sta om, samen met Christie en Sophie, jullie te begeleiden. Iedere dag opnieuw besef ik me steeds meer wat een voorrecht wij hebben om het mooiste en intiemste moment samen met jullie mee te maken. Ik hoop dan ook dat ik samen met mijn lieve collega's ervoor kan zorgen dat jullie kunnen genieten van deze bijzondere en mooie tijd in jullie leven. 

 

Sophie Soons 

Ik ben Sophie Soons. Geboren in Sittard en opgegroeid in Beek. In November 2021 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Ik had het geluk dat ik mijn afstudeerstage mocht lopen in deze leuke praktijk en dat ik vervolgens als verloskundige het team mocht komen versterken. Werken met Christie en Milou als collega's voelde dan ook meteen heel vertrouwd. Ik blijf het begeleiden van ouders in de bijzondere periode van zwangerschap en het verwelkomen van nieuw leven het mooiste vinden wat er is! Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten.