Onze verloskundigen 

Milou Renkens  (Verloskundige, Echoscopiste)

 

Ik ben Milou Renkens. Geboren in Maastricht en getogen in Lanaken (BE). Van jongs af aan wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Gedurende mijn opleiding heb ik tijdens een stage kennis mogem maken met deze gezellige praktijk. Een praktijk waar ik destijds mijn hart verloren ben. Na mijn afstuderen in April 2019, heb ik in verschillende praktijken in de regio mogen waarnemen. Na enkele maanden werkervaring te hebben opgedaan, mocht ik in deze verloskundigenpraktijk komen werken. Het voelde meteen als thuiskomen.

Samen met Sophie en onze collega's, sta ik iedere dag met evenveel passie klaar om jullie te begeleiden. Iedere dag opnieuw besef ik me steeds meer wat een voorrecht wij hebben om het mooiste en intiemste moment samen met jullie mee te maken. Ik hoop dan ook dat ik samen met mijn lieve collega's ervoor kan zorgen dat jullie kunnen genieten van deze bijzondere en mooie tijd in jullie leven. 

 

Sophie Soons (Verloskundige)

 

Ik ben Sophie Soons. Geboren in Sittard en opgegroeid in Beek. In November 2021 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Ik had het geluk dat ik mijn afstudeerstage mocht lopen in deze leuke praktijk en dat ik vervolgens als verloskundige het team mocht komen versterken. Werken met Christie en Milou als collega's voelde dan ook meteen heel vertrouwd. Ik blijf het begeleiden van ouders in de bijzondere periode van zwangerschap en het verwelkomen van nieuw leven het mooiste vinden wat er is! Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten. 

 

Mijn naam is Kimberley de Bot, ben 30 jaar oud en wonend in het mooie.

 

 

 

 

 

Onze Echoscopiste

Christie Peters (Verloskundige, Echoscopiste)

 

Hallo, mijn naam is Christie Peters, ik ben geboren in Brabant, maar opgegroeid in Limburg. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade. Na op verschillende plaatsen als vervangster te hebben gewerkt, werk ik vanaf November 2003 hier in Verloskundigenpraktijk Stein. Vanaf januari 2019 werd Milou mijn collega en sinds 2022 mijn maatje. Samen begeleidde wij met veel plezier  en passie onze zwangeren.
Na jaren aan het roer te staan van een verloskundigenpraktijk, droeg ik in januari 2024 mijn stokje over aan Sophie. Nog steeds blijft het een voorrecht om jullie als aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens jullie zwangerschap. Ik werk dan ook nog met veel plezier één dag in de week als echoscopiste binnen te praktijk.