Onze Visie

Wij zijn verloskundigen die met heel ons hart en met een enorme passie ons vak uitoefenen. Onze cliënt en haar partner staan centraal. Wij betrekken in onze zorg ook graag de broertjes en zusjes en/of andere familieleden.

Naast de professionele begeleiding die we jullie aanbieden, willen we dat het voor aanstaande ouders een feestje is om op controle te komen. 

Wij streven ernaar een sfeer te creëren in onze praktijk waarbij jullie je op het gemak voelen. Daarnaast vinden we het belangrijk  dat jullie laagdrempelig bij ons terecht kunnen met al jullie vragen en onzekerheden. En het meest belangrijk vinden we dat jullie vertrouwen in ons hebben. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit waar te maken voor jullie. 

Wij beseffen ons maar al te goed dat we deel uit mogen maken van een van de mooiste, belangrijkste en spannendste momenten van jullie leven. Wij zullen hier dan ook zeer zorgvuldig mee omgaan. Wij willen jullie de beste zorg kunnen bieden die jullie nodig hebben tijdens  de zwangerschap, bevalling en in de kraamperiode.

Wij hebben een prettige samenwerking met andere verloskundigenpraktijken, de ziekenhuizen en kraamcentra in de buurt.

Samen staan we sterk voor een optimale begeleiding van onze aanstaande ouders en hun (ongeboren) baby!